2012. október 18., csütörtök

Sztárok!

Sziasztok! Gondoltam, hogy most inkább az előadókról írok. Bocsi előre is,hogy regényeket írok! Szóljatok, hogy kiről, miről hozzunk részt, mert így nem tudjuk, hogy ti kiket szerettek,szoktatok-e blogokat olvasni,stb.
Holnap Péntek!

 One Direction:
2010.ben indultak külön-külön(Harry Styles,Louis Tomlinson,Zayn Malik,Niall Horan és Liam Payne) a  brit x-factor-ba.De Nicole Scherzinger javaslatára összerakták őket egy csapatba, és így folytatták a verseny.3 helyet értek el,ami azért nagy teljesítmény ahhoz képest,h. még nem nagyon ismerték  egymást.Azóta díjat díjakra halmoznak.Azóta elért sikerek : Up all night tour,Brit Awards,Kid Choise Awards,Teen Choise Awards,Olimpia záróünnepségen felléptek,MTV Video Music Awards 3.díj.Első  albumuk címe:Up all Night,a másodikat nemsokára adják ki:novemberben Take me home címen.
http://www.youtube.com/watch?v=x21NXUg8z3k

Demi Lovato:
2007 kezdte el komolyabban színészi pályát:Camp Rock-ban főszerepet játszott.Közben a zenei karrierjét is kezdte "építgetni":2008-ben megjelent az első albuma ,majd 2009. nyarán kiadta a második is.Ez évben nem csak kiadta az új lemezét hanem leforgatták a Camp Rock 2.-őt és az új sorozatot is leforgatták.Harmadik albumát tavaly szeptemberben adta ki Unbroken címen.A mostani X-Factor USA zsűritagja.
http://www.youtube.com/watch?v=FOhp3A4OO-Q

Taylor Swift:

Taylor Alison Swift amerikai country-pop énekesnõ, dalszerzõ és színésznõ. Fearless című albuma hatszoros platina lemez lett, és fiatal kora ellenére már 4 Grammy Díjjal büszkélkedhet.Új kislemezének címe pedig:State Of Grace
 http://www.youtube.com/watch?v=VuNIsY6JdUw

Cher Lloyd:
Vele kapcsolatban ne mindenben hallgassatok a Staity-re.:)
2010-ben ő is jelentkezett a Brit X-Factor-ba. Kilencedik héten esett ki,egészen 4. helyig jutott,de nem hagyta abba az éneklést ugyanis 2011.novemberében megjelent a Stick+Stones albuma.Idén angol turnéra indul/indult.
http://www.youtube.com/watch?v=LPgvNlrBfb0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése